PSPV, Compromís i Unides Podem-EU negocien el programa del Botànic II sense "ansietat"

La comissió negociadora es reuneix per tercera vegada i confia a arribar a temps al debat d’investidura, previst per al 12 de juny.

VÍDEO | PSPV, Compromís i Unides Podem-EU negocien el programa del Botànic II sense \"ansietat\"

La comissió negociadora per al nou Acord del Botànic afronta la tercera reunió sense "ansietat" i confia a arribar a temps al debat d'investidura del líder socialista.

PSPV, Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida s'han reunit aquest dimecres a la seu de Podem a València. La intenció de les formacions és "aïllar problemes puntuals", començar a parlar de l'arquitectura institucional i tancar objectius "el més clars possible".

L'equip negociador han tornat a veure's les cares després de les reunions de la setmana passada en les seus del PSPV i Compromís. En aquesta ocasió tocava parlar de l'acord programàtic del Botànic II, ja amb un primer esborrany sobre la taula.

Les tres parts coincideixen que no hi ha res tancat i, de moment, descarten la possibilitat que ja hi haja conselleries repartides. En canvi, sí que apunten com a eixos de futur la crisi climàtica, la igualtat i la “dignitat col·lectiva”.

També et pot interessar

stats