PSPV i Compromís s’alternaran en l’alcaldia de Dénia

El socialista Vicent Grimalt serà l’alcalde els tres primers anys i Rafa Carrió, de Compromís, ocuparà el lloc durant la segona part de la legislatura

Imatge de Vicent Grimal i Rafa Carrió escenificant el pacte
Imatge de Vicent Grimal i Rafa Carrió escenificant el pacte / PSPV Dénia

PSPV i Compromís per Dénia (Marina Alta) han arribat aquest divendres a un acord per a un govern de coalició d’esquerres que inclou l’alternança “proporcional” de l’alcaldia: tres anys per als socialistes i un per a Compromís. Amb aquest pacte volen “continuar garantint les polítiques que han transformat” el municipi.

D’aquesta manera, el socialista Vicent Grimalt continuarà com a alcalde tres anys i Rafa Carrió de Compromís el quart i últim any de la legislatura.

Des del PSPV de Dénia han celebrat l’acord i consideren que el poble “mereixia aquest acord” i han considerat que el programa de govern no serà un problema perquè són dues formacions d’esquerres i progressistes.

Per part seua, des de Compromís per Dénia han recalcat, també en les seues xarxes socials, que el municipi “demandava coalicions” i, sobre aquest tema, han defés que han sigut “clau” per a formar un govern “estable d'esquerres”. “Per això, hem acordat una alcaldia compartida proporcional i continuarem treballant conjuntament pel bé del poble”, han afirmat.

També et pot interessar

stats