El PSPV de Castelló aprova la proposta per a l'equip de govern de la Diputació

De les dotze persones que integren la llista, sis són alcaldes i alcaldesses de municipis amb menys de 5.000 habitants.

Reunió de l'executiva provincial del PSPV de Castelló, aquest dimecres
Reunió de l'executiva provincial del PSPV de Castelló, aquest dimecres

L'executiva provincial del PSPV de Castelló i la comissió de llistes han aprovat una proposta per a l'equip de govern a la Diputació de Castelló. De les dotze persones triades, sis són alcaldes i alcaldesses de municipis amb menys de 5.000 habitants, com ara el Forcall, Suera, la Vilavella, la Pobla Tornesa, Vilafamés i Càlig. Les altres són regidors i regidores de poblacions grans com ara Castelló, Vinaròs, Borriana, Almassora i Onda.

Segons ha explicat a À Punt NTC el secretari general provincial del PSPV, Ernest Blanch, la llista ha rebut el suport "majoritaríssim" de l'executiva. També ha destacat que s'ha optat per designar persones amb vocació municipalista i disponibilitat per a portar avant un nou model de gestió en la corporació provincial. "La part del municipi rural i menut té una importància brutal perquè cal pegar-li la volta a les polítiques d'abandonament que havíem patit en els 24 anys de govern del PP", ha dit. 

El futur president o presidenta de la Diputació de Castelló es triarà en els pròxims dies d'aquesta llista de dotze diputats, que s'elevarà a la comissió executiva federal de Ferraz i haurà de ser ratificada posteriorment per la direcció del PSOE.

També et pot interessar

stats