El PSPV aspira a una nova majoria absoluta a Vila-real

El candidat a l'alcaldia, José Benlloch, ha assistit a la Nit de la Xulla, acompanyat del secretari general del partit, Ximo Puig.

El PSPV aspira a una nova majoria absoluta a Vila-real
El PSPV aspira a una nova majoria absoluta a Vila-real

A Vila-real, la segona ciutat més poblada de les comarques del nord, el PSPV aspira a tindre una nova majoria absoluta, després de huit anys seguits al davant de l'Ajuntament. El candidat a l’alcaldia, José Benlloch, ha assistit a la Nit de la Xulla, un dels tradicionals actes festius de la localitat, on ha estat acompanyat pel secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig.

Benlloch ha assegurat que encara li queden molts projectes per a fer, després dels 8 anys de govern. Entre les propostes del partit ha destacat la conversió de l’espai de congressos i l’impuls a les infraestructures en matèria esportiva.

“Vila-real continuarà treballant en aquesta ciutat moderna i innovadora que som, una ciutat que recupera la indústria i que no canvia llocs de treball per l’especulació urbanística”, ha dit el candidat a alcalde.

Per la seua banda, Ximo Puig ha destacat el suport que, en els últims quatre anys, la Generalitat ha donat als ajuntaments. També ha destacat la importància de desenvolupar la ronda sud de circumval·lació de Vila-real, un aspecte que ha agraït l’alcalde, ja que suposarà una inversió de 8 milions d’euros que permetrà que el trànsit de la zona siga més fluid.

També et pot interessar

stats