EL PSPV arranca el curs polític amb la vista posada en el fet que la crisi "no signifique una fractura més profunda"

El secretari general dels i les socialistes valencians, Ximo Puig, ha defensat la necessitat d’enfortir les polítiques socials perquè “ningú es quede al marge"

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant el Sopar d'Estiu celebrat aquest dissabte a Gandia
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant el Sopar d'Estiu celebrat aquest dissabte a Gandia / Europa Press

Els i les socialistes valencians han arrancat aquest dissabte el curs polític amb un sopar d'estiu celebrat a Gandia (Safor). El secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat durant l’acte, al qual ha assistit la ministra de Ciència, Diana Morant, que el partit té la vista posada en el fet que la crisi econòmica i de pujada de preus "no signifique una fractura més profunda" en el pla social, perquè afecta els qui tenen més dificultats.

El dirigent socialista ha assenyalat que enguany treballaran perquè "tots els mals pronòstics que hi ha sobre l'economia no es complisquen" i ha apostat per la cohesió entre els valencians i valencianes.

Puig ha defensat la necessitat d’enfortir les polítiques socials perquè "ningú es quede al marge", al mateix temps que es continua creixent perquè hi haja més ocupació. En aquesta línia, el líder del partit de la rosa i el puny ha posat l’accent en una situació “molt positiva” amb un "rècord d'afiliació a la Seguretat Social" que confia a consolidar.

Quant a la inflació, el secretari general del PSPV ha destacat una aliança entre ajuntaments i institucions per a abaixar els preus “el màxim possible” i així evitar aquesta reducció de poder adquisitiu que, ha recalcat, afecta especialment a les classes populars. 

També et pot interessar

stats