El PSPV aposta per mantindre l'estabilitat a l'Ajuntament de València el que queda de legislatura

Sandra Gómez, primera tinenta d'alcalde, oberta a acceptar modificacions en el PAI del Grau.

Durant un desdejuni informatiu amb la premsa, Gómez ha confirmat que repetirà candidatura a l'alcaldia de València
Durant un desdejuni informatiu amb la premsa, Gómez ha confirmat que repetirà candidatura a l'alcaldia de València / @SanGomezLopez

La primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de València i portaveu del PSPV, Sandra Gómez, s'ha mostrat partidària de mantindre l'estabilitat del govern del tripartit i esgotar la legislatura malgrat les diferències amb Compromís i València en Comú respecte del PAI del Grau. El nou disseny "és una proposta tècnica que està oberta a modificacions", ha declarat Gómez, que també ha apuntat: “hi ha hagut més estridències de les necessàries".

A més, la portaveu dels socialistes a l'Ajuntament de València ha anunciat que les primàries del partit per a elegir el candidat o la candidata a les eleccions municipals de l'any que ve se celebraran a final de setembre o principi d'octubre. Durant un desdejuni informatiu amb la premsa, Gómez ha confirmat que repetirà candidatura i que desconeix si hi ha més aspirants dins del partit a liderar l'alcaldia.

Gómez també ha afirmat que estaria disposada a reeditar el pacte entre els partits progressistes que governen la ciutat des del 2015 si els resultats electorals ho permeten.

També et pot interessar

stats