El PSPV apartarà el regidor de Massalfassar que va votar a favor de la moció de censura

La decisió, impulsada pel PP, Ciutadans i Demòcrates Valencians, va traure de l'alcaldia el fins ara alcalde del municipi, de Compromís.

Un moment del ple extraordinari de la moció de censura
Un moment del ple extraordinari de la moció de censura

El PSPV-PSOE apartarà el regidor a l'Ajuntament de Massalfassar (Horta Nord) per haver donat suport a la moció de censura presentada pel PP, Ciutadans i Demòcrates Valencians contra el govern local de Compromís. La moció de censura va ser iniciada pels regidors del PP, Ciutadans i per l'edil de Demòcrates Valencians i es va aprovar aquest dilluns en un ple extraordinari amb el suport també del representant del PSPV-PSOE. A la sessió plenària es va nomenar com a nou alcalde Álvaro Montañés, del PP.

Així ho ha assegurat el subsecretari general del partit, Manolo Mata, en declaracions als periodistes, en les quals ha defés que els acords del Botànic "són claríssims: la força més votada de l'esquerra ha de ser secundada".

Mata ha reconegut que s'han trobat amb alguns ajuntaments on "la incomunicació personal, picabaralles antigues o situacions desagradables" han provocat que en alguns casos Compromís faça costat al PP i deixe fora els socialistes i viceversa, una cosa que, segons ha dit, "és un drama". En aquest cas, ha assegurat que el partit "prendrà les decisions que corresponga, que són les de deixar fora qui ha pactat amb els nostres rivals polítics i ha deixat fora els aliats, que són les forces d'esquerra".

El PSPV de l'Horta demana obrir expedient disciplinari al regidor

El PSPV de Massalfassar, representat per una gestora local, i la comissió executiva comarcal del partit a l'Horta Nord han sol·licitat als òrgans de direcció superiors de la formació l'obertura d'un "expedient disciplinari, per falta molt greu", contra l'edil socialista d'aquesta població que ha donat suport a la moció de censura. El secretari general del PSPV a la comarca de l'Horta Nord, Juan Carlos Fulgencio, ha explicat esta petició i ha precisat que s'ha formalitzat aquest dimarts. El responsable socialista ha explicat també que la sol·licitud s'ha remés als òrgans de direcció provincial, autonòmic i federal.

També et pot interessar

stats