El PSOE homenatja Carmen Alborch a l’Ateneu de Madrid

El veïnat de Patraix demana un carrer o jardí amb el nom de l’exministra de Cultura.

El PSOE homenatja Carmen Alborch a l’Ateneu de Madrid
El PSOE homenatja Carmen Alborch a l’Ateneu de Madrid

Aquesta vesprada s’ha celebrat a l’Ateneu de Madrid un homenatge a Carmen Alborch, per a recordar i reivindicar la figura de l’exministra valenciana. En l’acte han intervingut diferents personalitats del PSOE vinculades a Alborch, que han reivindicat la seua lluita pels drets de les dones i el seu paper en el foment de la cultura.

Ciprià Ciscar, diputat socialista per València, ha assenyalat a À  Punt  Mèdia que “Carmen té les seues passions, que han sigut la cultura, el feminisme, la igualtat i l’aplicació d’uns valors que hui la converteixen en un referent patrimoni de tots”.

Per la seua part, Adriana Lastra, portaveu socialista al Congrés dels Diputats, destaca que Carmen Alborch és una persona “irreemplaçable en la història del partit”. Lastra sempre la recordarà “com a feminista, com a dona de la cultura, com una de les persones que ens va obrir les portes de les altres, però sobretot que va fer que la cultura arribara fins a l’últim racó d’Espanya”.

Patraix demana un carrer per a Alborch

A més, la junta directiva de l’Associació Veïnal Patraix proposarà a l’Ajuntament de València que dedique així, Carmen Alborch Bataller (Feminista), el nom d’un carrer, avinguda o jardí d’aquest o d’un altre barri de la ciutat. “L’assumpte es debatrà formalment en la comissió d’igualtat de l’entitat veïnal, que tindrà lloc dimarts que ve”, ha anunciat l’associació en un comunicat.

També et pot interessar

stats