El PSOE continuarà en el govern de Cantàbria

La decisió de l'executiva regional és unànime, encara que el PRC votà en contra de Pedro Sánchez en la investidura.

El secretari general del PSOE de Cantàbria, Pablo Zuloaga (esquerra), i el president autonómic, Miguel Ángel Revilla (dreta), en una imatge d'arxiu
El secretari general del PSOE de Cantàbria, Pablo Zuloaga (esquerra), i el president autonómic, Miguel Ángel Revilla (dreta), en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'executiva regional del PSOE de Cantàbria ha decidit per unanimitat que els socialistes continuaran en el govern autonòmic. Ho argumenten dient que "no es pot entendre un futur progressista" en aquesta comunitat sense el seu partit en l'executiu.

La secretària d'organització del partit, Noelia Cobo, ha sigut l'encarregada de donar a conéixer la decisió de l'executiva en una breu roda de premsa. Un dia després que el Partit Regionalista Càntabre (PRC) votara en contra de la investidura de Pedro Sánchez, tots els integrants han ratificat la continuïtat del PSOE en el govern de Cantàbria, que comparteix amb la formació nacionalista.

En el primer moment en què el PRC va anunciar el no a la investidura de Sánchez divendres, Noelia Cobo va afirmar que la decisió suposava trencar el pacte de govern. L'executiva del PSOE càntabre, però, ha fet un pas enrere perquè no vol deixar oberta "la possibilitat que el PP i les dretes puguen arribar" al govern autonòmic.

També et pot interessar

stats