PSOE i Compromís pugnen per l'ús d'un domini en Internet

Els socialistes asseguren que el van demanar abans que Compromís, però són aquests els que l'utilitzen de manera crítica amb el PSOE.

El web ahoraespaña.com, creat per Compromís, mostra les "víctimes" de la falta d'un acord per a la constitució d'un govern a Espanya.
El web ahoraespaña.com, creat per Compromís, mostra les "víctimes" de la falta d'un acord per a la constitució d'un govern a Espanya.
25 d'octubre 2019 - 20:52

El PSOE i Compromís s'han vist embolicats en una pugna pel domini "ahoraespaña.com" que la coalició valenciana ja utilitza amb un web crític amb els socialistes i que el partit de Pedro Sánchez reclama com a seu.

Els socialistes van presentar, el passat 30 de setembre el lema de campanya "Ara govern, ara Espanya" per a les eleccions del 10 de novembre. Aquest mateix dia, Compromís va adquirir el domini i va crear un web, on es mostra les "víctimes" de la falta d'un acord per a la constitució d'un govern espanyol, que està activa des del 12 d'octubre.

Fonts del PSOE asseguren que van demanar el registre del domini abans que Compromís, el 24 de setembre, i ho van pagar el 27 d'aquest mes. A més, els socialistes han imprés milions de fullets de propaganda electoral amb el web, que dirigeix a la pàgina crítica creada per Compromís.

També et pot interessar

stats