PSOE i Compromís demanen la dimissió de la secretària d'estat de Comunicació

Martínez de Castro va menysprear els pensionistes que dissabte xiulaven davant de l'ajuntament d'Alacant contra Rajoy: "¡Os jodéis!"

PSOE i Compromís demanen la dimissió de la secretària d\'estat de Comunicació

PSOE i Compromís demanen la dimissió de la secretària d'estat de Comunicació, Carmen Martínez de Castro, qui dissabte va menysprear els pensionistes i funcionaris municipals que xiulaven el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, mentre arribava a l'Ajuntament d'Alacant.

Martínez de Castro es va burlar dels manifestants tot assegurant "¡qué ganas dan de hacerles un corte de mangas de cojones y decirles os jodéis!". Les paraules les va recollir un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials.

Per als socialistes d'Alacant, aquestes expressions són "radicalment incompatibles amb el càrrec que ocupa". En un comunicat, han exigit a Martínez de Castro que es disculpe. Asseguren que aquest és l'estil del PP de sempre. A més, han criticat també la visita de Rajoy al consistori alacantí perquè consideren que era "absolutament partidista".

Per la seua part, el síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha afirmat que Martínez Castro no pot continuar en el càrrec perquè "s'ha rist dels pensionistes alacantins". Ferri ha qualificat també de lamentable "la competició de la dreta del PP i Ciutadans per a veure qui insulta més els valencians".

També et pot interessar

stats