Protesta davant la seu del PSPV de València per la investidura de Pedro Sánchez

Els manifestants, amb pancartes i banderes d'Espanya en mà, han corejat lemes contra la investidura i contra Pedro Sánchez, al qual han dedicat alguns insults

Protesta a València, aquest dijous
Protesta a València, aquest dijous / À Punt NTC

Al voltant de 150 persones s'han concentrat aquest dijous enfront de la seu del PSPV-PSOE a la ciutat de València en protesta per la reelecció de Pedro Sánchez com a president del govern. En la votació al Congrés, el líder del PSOE ha obtingut la majoria després dels pactes d'investidura. Els lemes "Espanya no paga a traïdors", "Amnistia no" i crits de "Fills de puta" i "A presó" s'han succeït des d'abans de les 20.00 hores en una protesta que, no obstant això, no ha registrat incidents.

Davant d'unes oficines del PSPV acordonades amb tanques i blindades per diversos furgons de la Policia Nacional, els manifestants, amb pancartes i banderes d'Espanya, han corejat lemes contra la investidura i contra Pedro Sánchez, al qual han dedicat alguns insults.

Passades les 19.00 hores s'ha concentrat la primera vintena de persones davant la seu socialista, situada al centre de la ciutat de València, i, en cercle, han resat en grup. A poc a poc, s'hi han anat sumant més persones, moltes d'elles joves. Durant l'acte s'han agitat múltiples banderes d'Espanya i, a més de corejar lemes contra Sánchez i la seua investidura, s'ha cridat també el lema "Premsa manipuladora".

També et pot interessar

stats