Podem proposa dur aquesta setmana a les Corts la llei que vol "superar el model de diputacions"

La formació assegura que són "institucions opaques" que "resten diners als ajuntaments"

Podem proposa dur aquesta setmana a les Corts la llei que vol \"superar el model de diputacions\"
Podem proposa dur aquesta setmana a les Corts la llei que vol "superar el model de diputacions"

El grup parlamentari Podem durà a la Junta de Síndics d'aquesta setmana, a les Corts, la proposició de llei que vol "superar el model de les diputacions". La formació la vol incloure en el debat parlamentari d'aquesta setmana per tal que es puga aprovar durant aquesta legislatura. 

El síndic de Podem, Antonio Estañ, ha dit que el Consell encara no ha presentat la llei de govern locals "que va anunciar el president Ximo Puig" i que tampoc no s'ha reunit cap de les comissions creades entre la Diputació de València i la Generalitat per a coordinar competències.  En opinió d'Estañ les diputacions són "institucions opaques i ineficaces" i "resten diners als ajuntaments". 

"Davant la falta de decisió del Consell, que ha deixat la qüestió aparcada, Podem planteja una proposta de consens", ha dit el síndic, que ha insistit en la necessitat d'aprovar aquesta legislatura la proposició de llei , que va presentar en les Corts el mes d'octubre passat després d'un període de recollida d'aportacions de la resta de formacions polítiques de l'Acord del Botànic.

   

També et pot interessar

stats