Programació especial d'À Punt per a cobrir la campanya electoral

Informació de proximitat a través d'un ampli desplegament que inclourà entrevistes, debats i una anàlisi en directe de la jornada electoral.

Programació especial d\'À Punt per a cobrir la campanya electoral
Programació especial d'À Punt per a cobrir la campanya electoral

Amb l'inici de la campanya, À Punt comença aquest dijous a la nit la programació especial per a donar cobertura a una nova cita amb les urnes. Es recorrerà pam a pam el territori valencià amb connexions en directe i dedicant atenció especial a les propostes de les formacions que hi concorren. La televisió, la ràdio i el web es bolcaran en la informació de proximitat.

Hi ha programades entrevistes amb els candidats i les candidates de les ciutats clau a la Comunitat Valenciana i amb els caps de llista al Parlament Europeu. A més, hi haurà quatre debats per a contrastar les propostes dels aspirants a guanyar els ajuntaments d'Alacant, Elx, València i Castelló. El cinqué debat, sobre polítiques i gestió municipal, contrastarà les posicions d'alcaldes membres de la Federació de Municipis i Províncies.

El diumenge 26 de maig Victòria Maso, Jèssica Crespo i Adelaida Ferre conduiran el programa especial de la nit electoral des de les set de la vesprada fins que acabe l’escrutini, que donarà lloc a nous governs per als 542 municipis de la Comunitat Valenciana i els representants espanyols al Parlament Europeu. La ràdio oferirà informació puntual del desenvolupament de la campanya mentre que el web disposa d'un apartat especial d'eleccions i les xarxes socials faran seguiment minut a minut.

També et pot interessar

stats