El programa de govern de Sánchez inclourà propostes d’Unides Podem

La vicepresidenta Carmen Calvo descarta un executiu de coalició i insisteix que només és possible pactar un acord programàtic.

VÍDEO | El programa de govern de Sánchez inclourà propostes d’Unides Podem

El programa de govern que ultima el president en funcions, Pedro Sánchez, “estarà millorat pel programa d’Unides Podem”, ha avançat aquest dimarts la vicepresidenta en funcions, Carmen Calvo, abans d’assistir a una reunió amb col·lectius LGTBI

Calvo ha insinuat que tornen a donar l’oportunitat a Unides Podem perquè done suport a “un govern del PSOE”. Ara bé, ha advertit que la fórmula del govern de coalició va decaure al juliol amb la investidura fallida i ara ja només és possible pactar un acord programàtic que done al país l’“estabilitat” que necessita.

Unides Podem, en canvi, insta al PSOE a deixar d’oferir “excuses” per a no asseure’s a pactar un govern de coalició amb ells, i han assegurat que, amb la proposta programàtica i de repartiment de ministeris que els han enviat, els ho han posat “molt fàcil”. L’opció de deixar per al final les converses, segons ha manifestat la portaveu adjunta en el Congrés, Ione Belarra, tornarà a conduir Sánchez “al fracàs”.

També et pot interessar