Processen l'alcalde de Benavites, Carlos Gil, per violència de gènere

El diputat provincial del PP, va ser suspés cautelarment de militància després de ser detingut el passat mes de setembre.

L'alcalde de Benavites, Carlos Gil
L'alcalde de Benavites, Carlos Gil

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Sagunt (Camp de Morvedre), amb competències en violència de gènere, ha processat a l'alcalde de Benavites, Carlos Gil, diputat provincial del PP suspés cautelarment de militància i de les seues funcions com a coordinador general del PP de la província de València fins que se celebre el judici, després de ser detingut el mes de setembre passat per un cas de violència de gènere després de la denúncia presentada per la seua dona.

El jutjat, que va deixar en llibertat a l'imputat després que passara la nit en el calabós, li va imposar una ordre d'allunyament (no pot acostar-se a menys de 80 metres) i prohibició de comunicació amb la denunciant durant tres mesos.

En l'acte dictat ara la jutge considera que de la instrucció practicada es desprén que els fets, ocorreguts sobre les 22:30 hores del 4 de setembre de 2020, poden ser constitutius d'un delicte de maltractament sobre la dona i d'un delicte lleu d'injúries i/o vexacions injustes, segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El jutjat acorda donar trasllat de la causa a la Fiscalia i a l'acusació particular perquè formulen escrits de conclusions i demanen l'obertura de juí oral o bé que proposen noves diligències o, almenys en teoria, el sobreseïment de la causa. Aquesta resolució no és ferma i pot ser recorreguda.

També et pot interessar

stats