Els processats del cas Alqueria demanen incorporar les testificals denegades

Agustina Brines (Compromís) ha demanat al jutjat encarregat del cas que la cite a declarar.

Els processats del cas Alqueria demanen incorporar les testificals denegades
Els processats del cas Alqueria demanen incorporar les testificals denegades

L'expresident de la Diputació de València Jorge Rodríguez, i altres processats en el cas Alqueria han demanat al jutge instructor que accepte les declaracions testificals que havien demanat i se'ls van denegar al desembre. També exigeixen la incorporació de noves proves documentals.

Així consta en l'escrit que ha presentat Rodríguez davant el jutjat d'instrucció número 9 de València, encarregat del cas, per la negativa de l'instructor d'acceptar aquestes noves testificals.

Al setembre de l'any passat, Rodríguez havia sol·licitat al jutjat que citara a declarar l’exportaveu socialista a la Diputació José Manuel Orengo, i altres càrrecs del PSPV-PSOE i de Compromís.

La intenció de la defensa de Rodríguez era tractar d'acreditar que la contractació de suposats col·locats a l'empresa pública Divalterra es van realitzar per a substituir un nombre encara major de directius de l'empresa pública Imelsa, que van ser destituïts quan va canviar el govern de la corporació provincial.

D’altra banda, Agustina Brines (Compromís) ha demanat al jutjat que la cite a declarar.

En el conegut com cas Alqueria s'investiga, a més de Jorge Rodríguez, un total de setze persones, entre elles nou suposats "col·locats" vinculats al PSPV i Compromís.

També et pot interessar

stats