Principi d'acord entre la Fiscalia i l'advocat de Correa en la trama valenciana de Gürtel

L’expresident de la Generalitat Francisco Camps s’ha mostrat contrari a aquest pacte i ha demanat estar present en les reunions amb tots els processats

Francisco Correa, acompanyat del seu advocat, en una imatge d'arxiu
Francisco Correa, acompanyat del seu advocat, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La defensa de Francisco Correa, cap de la trama Gürtel, ha arribat a un principi d’acord amb la Fiscalia pel qual l’investigat reconeix tres delictes, entre ells el de malversació, a canvi de dos anys de presó, segons ha confirmat À Punt NTC. L'advocat de Correa proposa un pacte amb la Fiscalia de dos anys de presó. 

Es tracta de la cinquena peça separada de la Gürtel, l’última macrocausa d’aquest procés judicial a la Comunitat Valenciana, que investiga irregularitats en l'adjudicació de contractes públics de la Generalitat a l'entramat d'empreses controlat per Correa durant l'etapa de Francisco Camps com a president.

Precisament l’expresident Camps s’ha mostrat contrari a aquest pacte, esgrimint que aquest acord no respecta els protocols d’Anticorrupció, pels quals un pacte no pot perjudicar un altre dels acusats en la causa. Per aquest motiu, ha exigit que les reunions es realitzen amb la presència de totes les persones processades en aquest cas.

També et pot interessar

stats