El president de la Diputació de Lleida nega comissions i descarta dimitir

Joan Reñé ha criticat "l’espectacularitat de l'operació" i l'ha atribuït a un "interés" per desacreditar la seua honorabilitat.

El president de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, Joan Reñé, acompanyat dels Mossos d'Esquadra
El president de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, Joan Reñé, acompanyat dels Mossos d'Esquadra / Óscar Cabrerizo (Efe)

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha negat haver rebut comissions o haver actuat "en benefici de ningú". Per això ha assegurat que no es planteja dimitir.

Reñé ha comparegut davant de la premsa una vegada ha quedat en llibertat, a l'espera de ser citat pel jutge, després de quedar detingut en una operació contra una presumpta trama corrupta de pagament de comissions a CDC a canvi de l'adjudicació d'obra pública.

El president de la corporació ha assegurat que "les actuacions de la Diputació de Lleida han sigut sempre, en tots els procediments, transparents, públiques i ajustades a dret", com, segons que diu, "ho ratifiquen tots els informes del secretari general i de la Intervenció".

El president de la Diputació ha criticat "l’espectacularitat de l'operació", per la qual afirma sentir-se "indignat", i l'ha atribuïda a un "interés" per desacreditar la seua honorabilitat i la dels seus equips.

També et pot interessar

stats