El president de la Diputació d'Ourense, José Manuel Baltar (PP), a 215 km/h per l'autovia

La Guàrdia Civil de Trànsit li ha obert un atestat per un presumpte delicte contra la seguretat viària, li ha imposat 600 euros de multa i li ha llevat sis punts del carnet

El president de la Diputació d'Ourense, José Manuel Baltar, en un acte recent
El president de la Diputació d'Ourense, José Manuel Baltar, en un acte recent / Europa Press

La Guàrdia Civil de Trànsit ha fet l'alto al president de la Diputació d'Ourense i del PP de la província, José Manuel Baltar, que circulava a 215 quilòmetres per hora. Els fets van passar diumenge. Conduïa un dels cotxes oficials de la corporació provincial assignats a Presidència per l'A-52, a l'altura de Zamora i de camí cap a Madrid, on tenia programades reunions l'endemà. 

El polític d'Ourense va ser sancionat amb 600 euros de multa i la retirada de sis punts del carnet. Els agents li han obert un atestat per un presumpte delicte contra la seguretat viària pel fet de circular 60 km/hora per damunt de la velocitat permesa. Des de la corporació provincial s'assegura que pagarà la multa, que es reduirà a 300 euros per abonament immediat.

José Manuel Baltar va revalidar la presidència del PP d'Ourense el setembre del 2021 amb el 99,24% dels vots del congrés provincial del partit. Des de fa una dècada substitueix a la Diputació son pare, José Luis Baltar Pumar, que va ostentar el mateix càrrec 22 anys.

També et pot interessar

stats