El president d’Aragó, Javier Lambán, positiu en Covid-19 després de participar en el congrés federal del PSOE

El cap de l’executiu aragonés es troba bé i se sotmetrà aquest dilluns a una nova prova per a confirmar el diagnòstic inicial

Javier Lambán amb Ximo Puig, en el 40 Congrés Federal del PSOE
Javier Lambán amb Ximo Puig, en el 40 Congrés Federal del PSOE

El president de la Diputació General d'Aragó, Javier Lambán, ha donat positiu per Covid-19 i estarà aïllat al seu domicili durant els pròxims deu dies, tal com estableix el protocol sanitari, segons han informat fonts de l'executiu autonòmic.

Lambán es troba bé, sense símptomes de moment i se sotmetrà aquest dilluns a una nova prova per a confirmar el diagnòstic inicial.

El president aragonés va tindre la nit del dissabte unes dècimes de febra, per la qual cosa va acudir a un hospital valencià, ja que estava participant en el congrés federal del PSOE. Els sanitaris li van fer una PCR i, per precaució, Lambán va decidir no assistir a l'acte central del congrés i traslladar-se a Ejea de los Caballeros.

S'ha avisat tots els contactes estrets del president per a prendre les mesures corresponents. Així mateix, durant la pròxima setmana se suspendrà l'agenda oficial del cap de l'executiu aragonés.

També et pot interessar

stats