El president de la Confederació Empresarial Valenciana critica Yolanda Díaz

Salvador Navarro qualifica d’arrogant la vicepresidenta segona del Govern pel seu suport explícit a les mobilitzacions sindicals

Salvador Navarro, el president de la Confedereció Empresarial de la Comunitat Valenciana, en una imatge d'arxiu
Salvador Navarro, el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i vicepresident de la CEOE, Salvador Navarro, ha criticat aquest divendres l'"arrogància" de la vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, per mostrar el seu suport explícit a les mobilitzacions sindicals contra la patronal perquè apugen els salaris a Espanya.

Navarro ha assegurat no entendre la postura de la vicepresidenta de "posar-se la primera en la manifestació" sindical, perquè el moment actual exigeix arribar a acords, "però amb consens, no amb imposició".

El vicepresident de la patronal espanyola ha afirmat que la ministra Díaz demostra "poca empatia cap a les empreses" amb les seues manifestacions. "Són missatges demagògics. Aquest país és un país d'autònoms i de petites i mitjanes empreses i aquesta és la realitat", ha subratllat Navarro.

El president de la patronal valenciana ha recordat a la ministra que els empresaris han fet esforços en els últims mesos i que ara és moment de tenir empatia amb ells davant els mesos complicats que s’apropen. També ha criticat a Yolanda Díaz i la resta del govern per no haver consensuat amb les empreses el decret d'estalvi energètic, convalidat ahir en el ple del Congrés.

"Negociar és voler totes dues parts, no l'arrogància d'una vicepresidenta que pretén posar-se la primera (de la manifestació). Però jo crec que són els missatges que vol llançar al seu públic", ha apuntat Navarro.

El vicepresident la CEOE ha assegurat que els empresaris necessiten pau social en els pròxims mesos i ha defensat que la patronal mantindrà sempre la seva voluntat de diàleg, encara que negociar, ha recordat, implica cedir.

També et pot interessar

stats