Podem presentarà candidatura municipal en 99 localitats de la Comunitat Valenciana

La formació assegura que arribaran al 80% de la població amb 54 candidatures en la província de València, 33% a la d'Alacant, i 12% a la de Castelló.

Jaume Monfort i Lídia Montero durant la roda de premsa
Jaume Monfort i Lídia Montero durant la roda de premsa / Europa Press

Podem presentarà candidatura en 99 localitats de la Comunitat Valenciana per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Tanmateix, la formació ha explicat que aquesta xifra podria augmentar en les pròximes setmanes en funció dels acords que es vagen tancant.

D'aquesta manera, fonts de Podem han assegurat que aquestes sigles arribaran directament al 80% de la població de la Comunitat Valenciana. Fins ara s'han presentat 54 candidatures en la circumscripció de València, 33 en la d'Alacant, i 12 en la de Castelló.

La formació es troba en la segona fase de les eleccions primàries per a triar candidatures en un total de 95 municipis de la Comunitat Valenciana. Aquest procés conclourà el 6 de febrer i es preveu que els resultats de les candidatures locals es coneguen el dia 8. 

Aquest procés completarà les primàries realitzades ja a València, Castelló de la Plana, Alacant i Elx, els resultats de les quals es van conéixer el passat 27 de novembre. 

També et pot interessar

stats