El PPCV aconsegueix mantindre la filla de l'exalcalde Alperi com a número quatre en la llista autonòmica d'Alacant

L'entorn de Bonig s'imposa a la direcció nacional i presenta les llistes tal com es ratificaren divendres en el comité electoral dels populars valencians.

VÍDEO | El PPCV aconsegueix mantindre la filla de l\'exalcalde Alperi com a número quatre en la llista autonòmica d\'Alacant

El Partit Popular ha registrat finalment les llistes per a les eleccions generals i autonòmiques del 28 d'abril aquest dilluns a les 10 del matí. Ho ha fet sense avisar a la premsa, després que un conflicte intern entre Génova i la direcció del partit regional que encapçala Isabel Bonig obligara a ajornar la presentació, prevista per a diumenge.

El motiu de l'ajornament era la inclusió d'Elisa Díaz, filla de l'exalcalde d'Alacant Luís Díaz Alperi, en la candidatura de la circumscripció d'Alacant per a les Corts. Finalment, el PP de la Comunitat Valenciana ha aconseguit mantindre-la com a número quatre en aquesta llista a pesar de les reticències de l'entorn de Casado.  

Génova volia substituir-la per la jurista il·licitana Lucía Cerón per la possibilitat que en un futur poguera estar esguitada per algun cas judicial. Després d'un diumenge de negociacions, finalment la direcció autonòmica s'ha imposat a Madrid i la llista ha quedat com es va ratificar divendres passat en el comité electoral del PP valencià.

En qualsevol cas, Bonig ha negat que hi existiren diferències entre Madrid i els populars valencians. "Les llistes en les tres circumscripcions valencianes han estat totalment consensuades entre la direcció nacional, regional i provincial", ha insistit des de Benicarló la presidenta dels populars valencians.

També et pot interessar

stats