El PPCV denuncia una "apagada informativa" a les residències i recorre a l'Audiència Nacional

Reclamen les dades de contagis i els criteris d'ingrés hospitalari de les persones residents als centres públics valencians.

La portaveu de Política Social i vicesecretària regional del PPCV, Elena Bastidas.
La portaveu de Política Social i vicesecretària regional del PPCV, Elena Bastidas. / PPCV

El PPCV ha presentat un recurs contenciós administratiu en l'Audiència Nacional per a conéixer les dades de contagis i morts de Covid-19 a les residències de majors valencianes, tant pel que fa als residents com al personal laboral.

La formació denuncia una "apagada informativa" del vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, i del ministre de Sanitat, Salvador Illa, i subratlla la "falta de transparència i reiterada ocultació d'informació" per part de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

La portaveu de Política Social i vicesecretària regional del PPCV, Elena Bastidas, insisteix a afirmar que el seu partit ha presentat a les Corts en els últims mesos nombroses peticions per a accedir a les dades relacionades amb la Covid-19 a les residències de la Comunitat Valenciana, on segons Bastidas han mort "més de 640 residents".

El PPCV també ha sol·licitat saber els criteris d'ingrés hospitalari de les persones majors residents als centres públics valencians que es contagien per Covid-19, amb símptomes o sense.

També et pot interessar

stats