El PPCV critica el retard de l'administració de vacunes

Isabel Bonig ha anunciat que es presentarà a la reelecció del càrrec en el partit.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig / À Punt NTC

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat aquest dilluns explicacions sobre el ritme de vacunació, ja que només s'han utilitzat 5.000 dosis de vacunes en la primera setmana "malgrat tindre emmagatzemades 25.000 vacunes més".

Bonig ha criticat que "no hi ha un pla de vacunes" i que per això tan sols s'han injectat 5.000 dosis quan per a aconseguir la immunitat de grup, la qual Ximo Puig va assegurar que es podria fer en sis mesos, "s'hauria de vacunar més de 130.000 persones per setmana".

Bonig ha ressaltat que "si no funciona l'atenció primària tampoc ho farà el sistema sanitari", per la qual cosa ha posat a la disposició del Consell els vots dels diputats del PP per a reformar l'actual atenció primària.

A més, ha recordat que el seu partit ja va presentar una esmena als pressupostos de la Generalitat per a traslladar 450 milions d'euros per a fer possible la reforma, però "va comptar amb els vots en contra de tota l'esquerra".

Bonig es presentarà a la reelecció del càrrec en el partit

Isabel Bonig ha anunciat que es presentarà a la reelecció. La presidenta del PPCV ha destacat que ja ha parlat "amb qui havia de parlar" sobre la situació i ha destacat que la ciutadania "no entendria" que membres dels partits s'enredaren "en qüestions internes" i no dedicaren tot el seu esforç a donar solucions a la crisi sanitària.

També et pot interessar

stats