El PPCV centrarà la seua oposició en sanitat, serveis socials i economia

La proposta per al 2021 dels populars inclou un pla de reforma d’atenció primària valorat en 450 milions d’euros.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig / Europa Press (Arxiu)

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana centrarà l’acció política el 2021 en tres eixos fonamentals: defendre la llibertat en tots els fronts, el reforç de la sanitat i la política social i la reactivació econòmica, segons ha explicat aquest dissabte la presidenta de la formació, Isabel Bonig.

La líder de l’oposició afirma que el PP és “l’única alternativa seriosa” davant el “desastre de gestió econòmica, sanitària i social” del president de la Generalitat, Ximo Puig. Bonig ha afegit que Puig no vol “consens, ni diàleg, ni acords”, però que el seu partit continuarà sent responsable i oferint-li la mà.

La presidenta del PPCV ha assenyalat que la seua formació defendrà la llibertat en tots els aspectes, una llibertat que considera que “estan comprometent” Ximo Puig i els seus socis de govern i que “cal protegir” a causa de les seues “imposicions” i per l’entrada en vigor de la llei Celaá.

La líder dels populars ha afegit que defendran el reforç en els serveis socials i la sanitat valenciana amb un pla de reforma d’atenció primària que està valorat en 450 milions d’euros. D’altra banda, Bonig ha assenyalat que des del seu partit treballarà des de tots els àmbits per a contribuir a la reactivació econòmica de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats