El PPCV celebra una interparlamentària a València per a coordinar l'acció en l'oposició

Cayetana Álvarez de Toledo i Esteban González Pons participaran en una jornada a l'Ateneu Mercantil.

Interparlamentària del PPCV
Interparlamentària del PPCV

El Partit Popular celebra aquest divendres una interparlamentària a València per a coordinar l'acció davant el Consell i el govern central. Hi assisteixen diputats provincials, autonòmics, nacionals i senadors, a més de membres de la direcció nacional.

La portaveu del PP al Congrés Cayetana Álvarez de Toledo i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, clausuren una jornada que es desenvolupa a l'Ateneu Mercantil de València. L'objectiu és coordinar iniciatives de les diferents institucions en assumptes com la millora del finançament autonòmic, la defensa de la llibertat dels pares en l'educació o la manera d'accelerar l'arribada d'ajudes per als afectats per la DANA i del temporal Gloria.

La junta ha començat amb unes paraules de benvinguda de la portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá. Posteriorment hi ha hagut diverses taules redones i debats sobre l'acció política de les diputacions provincials, el treball dels alcaldes i les necessitats dels valencians al Parlament Europeu, on intervindrà el vicepresident del PP Europeu, Esteban González Pons.

També et pot interessar

stats