El PP vol "reafirmar la seua posició de centredreta" en la convenció nacional

Eva Ortiz reivindica el seu partit per a encapçalar un canvi de govern a la Generalitat, tal com ha passat a Andalusia.

El PP vol \"reafirmar la seua posició de centredreta\" en la convenció nacional
El PP vol "reafirmar la seua posició de centredreta" en la convenció nacional

El PP comença aquest divendres a Madrid la seua convenció política, sota el lema “Espanya en llibertat”, i a la qual acudiran 7.000 mil persones a Madrid. Des de hui i fins diumenge hi intervindran un centenar de ponents, entre els quals hi ha els expresidents Aznar i Rajoy. La secretària general del PP a la Comunitat Valenciana, Eva Ortiz, ha destacat a Les notícies del matí que l'objectiu dels populars és "reafirmar la posició de centredreta" en un partit "en el qual tots estiguen còmodes en les idees i en les formes". Pablo Casado es presenta amb la intenció de configurar-se com un referent en l'espai de la dreta que ara disputa amb Ciutadans i Vox.  

La secretària general, Eva Ortiz, ha reivindicat el seu partit per a encapçalar un canvi de govern a la Generalitat, tal com ha passat a Andalusia. La convenció marcarà l'estratègia amb vista a les cites electorals del 26 de maig. A la Comunitat Valenciana, Ortiz ha indicat que continuaran treballant sobre el que els preocupa als valencians. Així, ha assenyalat que mentre que el govern del Botànic ha apujat els impostos en més de 3.000 milions d'euros, el PP proposa una important baixada d'impostos. Altres propostes són que els pares puguen educar els seus fills en llibertat i en la llengua que desitgen, reduir la llistes d'espera i que els inversors puguen invertir a la Comunitat i crear llocs de treball.

La delegació valenciana està formada per 350 persones

La delegació valenciana és una de les més nombroses, segons ha apuntat Ortiz. Un total de 350 persones acompanyaran la presidenta regional del PP, Isabel Bonig, i els tres candidats a les capitals valencianes. Isabel Bonig intervindrà aquesta vesprada a partir de les set i mitja, mentre que els candidats populars de les ciutats de València, José María Catalán, de Castelló, Begoña Carrasco, i Alacant, Luis Barcala, ho faran dissabte a partir de les deu i mitja.

Es tracta d'una convenció molt oberta, segons Ortiz, on es tracta que polítics isquen del seu “microclima” i escolten la societat civil amb la intervenció de personalitats de diferents sectors com l'escriptor Mario Vargas Llosa o l'economista Daniel Lacalle.

També et pot interessar

stats