El PP de València fitxa Toni Cantó com a professor de comunicació

Impartirà una de les sis àrees de formació amb què els populars preparen els càrrecs de la província per al nou cicle electoral

Toni Cantó
Toni Cantó en una imatge d'arxiu / Efe

L'exdirigent de Ciutadans i director de l'Oficina de l'Espanyol de Madrid, Toni Cantó, impartirà cursos de comunicació per als càrrecs del PP de la província de València, a fi que arriben "en les millors condicions" a l'inici del pròxim cicle electoral.

La participació de Cantó s'emmarca en les sessions formatives de "360 graus" per a l'acció política que la formació ha dissenyat per als populars de la província, a partir d'un programa en sis àrees d'activitat.

"Comptem amb els millors, amb persones que són referents en cadascuna de les disciplines que dirigiran", explica el líder provincial del PP,  Vicente Monzó, en la nota de premsa que informa del fixatge de Cantó com a professor de comunicació.

Les altres cinc àrees formatives les dirigeixen la diputada autonòmica Elena Bastidas (estratègia electoral), el senador Fernando de Rosa (marc juridicoadministratiu en l'acció política), l'europarlamentari Esteban González Pons (polítiques europees), la diputada nacional Belén Hoyo (acció política local i provincial) i l'alcalde de Benimodo, Paco Teruel (marc economicofinancer).

Segons explica Monzó en una nota de premsa, la formació va dirigida a alcaldes, portaveus, regidors, diputats i presidents locals, amb l'objectiu d'iniciar "el compte arrere perquè el Partit Popular torne a liderar la província".

Cartell promocional del cursos per a càrrecs del PP de la província de València
Cartell promocional del cursos per a càrrecs del PP de la província de València / PP de València

També et pot interessar

stats