El PP ‘Trau la Senyera’ per a "posar en valor l'orgull de ser valencià i espanyol"

Es tracta d'una acció conjunta que els populars realitzen simultàniament a València, Alacant i Castelló.

El president de l'organització juvenil, Juan Carlos Caballero, ha presentat aquest dissabte la iniciativa a la plaça de la Mare de Déu de València.
El president de l'organització juvenil, Juan Carlos Caballero, ha presentat aquest dissabte la iniciativa a la plaça de la Mare de Déu de València.

Les Noves Generacions del Partit Popular de la Comunitat Valenciana han iniciat la campanya 'Trau la Senyera' per a "animar a tots els valencians a portar amb orgull els colors de la bandera d'Espanya i la senyera". D’aquesta manera, volen "posar en valor l'orgull de ser valencià i espanyol" de cara a l’arribada del pròxim Nou d’Octubre.

El president de l'organització juvenil, Juan Carlos Caballero, ha presentat aquest dissabte la iniciativa a la plaça de la Mare de Déu de València. Es tracta d'una acció conjunta, que també parteix del PP de la província de València, i que els populars realitzen simultàniament a València, Alacant i Castelló.

Amb 'Trau la Senyera', les Noves Generacions volen reivindicar "l'orgull dels valencians com a poble, així com la història, llengua i cultura".

"Estem orgullosos de ser valencians i espanyols", ha manifestat Caballero en la presentació de la iniciativa. L'organització, durant aquest dissabte, ha repartit 'senyeres' perquè "el Nou d'Octubre, les persones les traguen al carrer i les puguen exhibir en els balcons".

D’aquesta manera, Caballero ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que "deixen de banda les confrontacions: som valencians de primera i alhora formem part d'un gran país com és Espanya. Volem que es respecten la llengua, la senyera, les festes i tradicions".

També et pot interessar

stats