El PP retira el recurs en el qual demanava l'absolució de Bárcenas

González Pons explica que la cúpula del PP que dirigeix Feijóo no coneixia aquest recurs i, en aquest cas, l'"estratègia jurídica xoca amb la lògica política"

Esteban González Pons després de la reunió del comité de direcció del PP,  aquest dilluns a Madrid
Esteban González Pons després de la reunió del comité de direcció del PP, aquest dilluns a Madrid / Mariscal (Efe)

El subsecretari d'Institucional del PP, Esteban González Pons, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit ha decidit retirar el recurs en el qual es demanava l'absolució de l'extresorer Luis Bárcenas per les obres de la seua de Génova per a revocar la condemna al partit com a responsable civil.

Segons ha explicat, la cúpula del PP que dirigeix Alberto Núñez Feijóo no coneixia aquest recurs i, en aquest cas, l'"estratègia jurídica xoca amb la lògica política".

"No el coneixíem i, en conéixer-ho, no ho compartim, per tant, el comité de direcció del PP ha decidit que aquest recurs es retira hui mateix", ha anunciat González Pons en una roda de premsa en la seu nacional del PP.

Segons ha precisat, el recurs es va redactar el mes de novembre, quan liderava el PP Pablo Casado, i es va presentar poc abans del congrés extraordinari de Sevilla de primer d'abril que va elegir president del partit a Alberto Núñez Feijóo.

També et pot interessar

stats