El PP retira les competències a la Diputació d’Alacant a l’alcalde de la Nucia, vacunat abans d’hora

El grup ha informat que, a instàncies de Ciutadans, donarà suport a una comissió d’investigació.

L'alcalde de la Nucia i diputat provincial del PP, Bernabé Cano
L'alcalde de la Nucia i diputat provincial del PP, Bernabé Cano / Twitter: @BernabeCanoES

El PP de la Diputació d’Alacant ha comunicat aquest divendres que retira les competències de l’àrea d’Esports a l’alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, mentre s’investiga el seu procés de vacunació.

El grup ha informat que, a instàncies de Ciutadans, donarà suport a una comissió d’investigació sobre el procés de vacunació a les comarques del sud i ha proposat que siga Cs el que presidisca la comissió.

El PP de la Comunitat Valenciana va anunciar dilluns que el president provincial del PP d’Alacant, Carlos Mazón, havia obert un expedient informatiu a Bernabé Cano, després de saber-se que tant ell com el regidor de Sanitat, Manuel Alcalá, s’han vacunat en els últims dies contra la Covid-19.

La vacunació de Bernabé Cano ha rebut dures crítiques per part dels partits de l’oposició municipal, que demanen explicacions al primer edil perquè consideren que no és part dels grups prioritaris que s’han d’immunitzar.

El PP municipal afirma que Cano va rebre la primera dosi el dia 6 de gener d’acord amb el protocol de vacunació que estableix com a grup prioritari els professionals sanitaris de primera línia. Segons els populars, Cano exerceix com a metge en dos equips de futbol, té fitxa de federat i disposa de plaça de funcionari al centre de salut de la població de la qual és alcalde amb majoria absoluta. La formació defensa la vacunació de Cano i la posa com a contraexemple del “gest insolidari” d’altres alcaldes.

També et pot interessar

stats