El PP recorrerà contra els pròxims decrets llei del govern espanyol davant la Junta Electoral

Pablo Casado deixa la porta oberta a un recurs davant el Tribunal Constitucional.

El líder del PP, Pablo Casado, durant el desdejuni informatiu de Nova Economia Fòrum
El líder del PP, Pablo Casado, durant el desdejuni informatiu de Nova Economia Fòrum / Javier Lizón (Efe)

El Partit Popular recorrerrà davant la Junta Electoral Central contra els decrets llei que el govern espanyol aprove en la Diputació Permanent del Congrés a partir de la dissolució de les Corts, demà dimarts, per la convocatòria electoral del 28 d'abril.

"No pot ser que el govern estiga ficant la mà a tots els espanyols en la butxaca per a fer campanya electoral", ha afirmat en un desdejuni informatiu de Nova Economia Fòrum el president del PP, Pablo Casado, que tampoc descarta recórrer aquests decrets al Tribunal Constitucional.

Casado ha advertit el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que l'executiu central no pot emprar el Consell de Ministres i la Diputació Permanent per a "fer coses que no pot aprovar, que no pot pagar i que només ho fa per a enganyar els espanyols i deixar en una situació impossible" al govern següent.

El líder del PP també ha acusat Sánchez d'emprar "pràctiques mafioses", en referència a una informació del diari El Mundo, que afirma que el gabinet de Presidència del Govern va demanar als ministeris "arguments d'atac front altres partits, sobretot el PP".

També et pot interessar

stats