El PP reclamarà als ajuntaments suport per a les propostes rebutjades en el debat de política general

Rubén Moreno confirma que Casado estarà dissabte a València per a obrir el curs polític del PPCV.

El president de la gestora del PP de València, Rubén Moreno, i la diputada María José Català, aquest dilluns
El president de la gestora del PP de València, Rubén Moreno, i la diputada María José Català, aquest dilluns / Europa Press

El PP presentarà mocions als ajuntaments de les comarques de València per tal de reclamar el suport per a les propostes de resolució que va plantejar i que van ser rebutjades pels socis del Botànic en el debat de política general celebrat la setmana passada en les Corts

Així ho ha avançat aquest dilluns el president de la gestora del PP de la ciutat de València, Rubén Moreno, qui ha oferit una roda de premsa amb la portaveu adjunta del grup parlamentari popular en la cambra valenciana, María José Català. 

En opinió del dirigent popular, el Consell és un llast per a l'avanç de la província: "En aquests tres anys, el govern del Botànic ha perdut més de 700 oportunitats d'impulsar projectes estratègics en una província que representa el 40% del PIB de la Comunitat Valenciana", ha assegurat, en referència a les propostes rebutjades. 

Suport a Casado

Davant de la polèmica oberta arran de les presumptes irregularitats en el màster de Pablo Casado, Moreno ha reafirmat el suport del partit al seu president i ha recalcat que el seu lideratge no es qüestiona perquè ha demostrat la seua innocència i ha donat "prou explicacions". 

De fet, el president de la gestora del PP de València ha confirmat que Casado estarà a la ciutat dissabte per a obrir el curs polític del PPCV amb un acte "massiu". 

Demanen la dimissió d'Oltra

La diputada María José Català, per la seua banda, ha demanat la dimissió de la vicepresidenta Mónica Oltra per la gestió en matèria de menors, després que dimecres passat es coneguera la detenció de dos homes de 23 i 62 anys, acusats d'abusar sexualment d'una desena de menors a la localitat de Bunyol. També ha reclamat a Puig que li retire les competències de menors i li les done a la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

També et pot interessar

stats