El PP reclama el cessament dels responsables de les vacunes en la Comunitat Valenciana

Ciutadans exigeix al Consell que vacune tots els sanitaris sense excloure els de la sanitat privada.

El portaveu de sanitat del PP a les Corts, José Juan Zaplana, en una imatge d'arxiu
El portaveu de sanitat del PP a les Corts, José Juan Zaplana, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El portaveu de Sanitat del PP a Les Corts, José Juan Zaplana, ha reclamat al president de la Generalitat, Ximo Puig, el cessament immediat dels responsables de vacunació en la Comunitat Valenciana pels seus “continus erros i falta de previsió”.

Zaplana considera que “no pot ser que s’hagen posat vacunes a més de 150 persones que no les havien d’haver rebut i que no passe res”. Així, al seu parer, Puig ha d’assumir les responsabilitats i cessar la persona responsable de l’administració de vacunes.

El diputat popular ha aprofitat per a criticar la falta de previsió. “Les persones que han rebut la primera dosi, temen que la segona s’establisquen en uns límits que no puguen arribar a temps de subministrar-li-la. No tenien cap pla”, ha sentenciat.

D’altra banda, el diputat de Ciutadans, Fernando Llopis, ha reclamat a la Conselleria de Sanitat que “complisca estrictament amb l’estratègia nacional de vacunació, sense discriminar cap dels professionals inclosos en aquesta primera fase”.

En aquest sentit, el parlamentari de la formació taronja ha acusat el tripartit de “portar el seu sectarisme contra la sanitat privada fins al límit, condemnant els professionals que treballen en hospitals privats o gestionats per una concessionària perquè, per al Consell, sembla ser que són ‘sanitaris de segona’”.

També et pot interessar

stats