El PP proposa rebaixar els impostos i bonificar les empreses i autònoms a Elx

El candidat popular a l’alcaldia, Pablo Ruz, ha presentat el seu programa aquest dimecres.

El PP proposa rebaixar els impostos i bonificar les empreses i autònoms a Elx
El PP proposa rebaixar els impostos i bonificar les empreses i autònoms a Elx

El cap de llista del Partit Popular d’Elx, Pablo Ruz, ha presentat aquest dimecres el seu programa, del qual destaca com un dels eixos principals una disminució de la càrrega fiscal per als veïns i veïnes de la ciutat. També aposta per una bonificació a les empreses i autònoms per a impulsar l'activitat econòmica d’Elx.

Des de fa dos anys, el candidat popular d'Elx ha recorregut els barris de la ciutat i també les 31 pedanies del terme municipal per a arreplegar les seues inquietuds. Aquest treball, amb les aportacions dels veïnat, constitueix un altre dels pilars que planteja el seu programa electoral.

“Un dels objectius essencials és vertebrar la ciutat i això s’aconsegueix amb serveis. S’han de descentralitzar els serveis a través d'oficines municipals que volem instal·lar en les pedanies”, ha afegit. 

A més, Ruz proposa la creació de brigades de neteja i manteniment permanent als barris i pedanies per a crear un nexe de proximitat amb l’objectiu de resoldre amb agilitat els problemes que tenen els ciutadans en el seu dia a dia.

Ruz també proposa crear 4.000 noves places d'aparcament amb un programa que es presenta amb el lema "El que de veres importa és unir Elx"

Català presenta el seu programa mediambiental

La candidata popular a l’alcaldia de València, María José Català, ha presentat ha presentat el programa mediambiental del PP en l’Albufera. Entre els punts destacats hi ha impulsar la candidatura de l'Albufera com a reserva de la biosfera per part de la Unesco. A més, Català ha assegurat que, si guanya les eleccions, posarà en marxa un servei de vigilància amb drons a l'horta, que estarà davall la supervisió de la policia local.

Durant l’acte, la candidata a l’alcaldia ha criticat l'equip de govern municipal que encapçala Ribó perquè assegura que ha oblidat aquest entorn icònic de la ciutat. A més, Català també ha assegurat que posarà en marxa la zona de l'embarcador i donarà solució consensuada a les terrasses d'oci de la zona. 

També et pot interessar

stats