El PP presentarà a les Corts una iniciativa per a suprimir l'impost hipotecari

Bonig defensa l'eliminació de l'impost després de la "famosa sentència" del Suprem i la "sobreactuació de Pedro Sánchez”.

La presidenta del PPCV en una imatge d'arxiu
La presidenta del PPCV en una imatge d'arxiu / Europa Press

La síndica del Partit Popular a les Corts, Isabel Bonig, ha avançat que el seu grup presentarà pròximament a la cambra una proposició no de llei per a instar el govern espanyol a suprimir l'impost d'actes jurídics documentats (AJD) sobre les hipoteques.

Els populars faran aquesta petició, segons afirmen, després de la "famosa sentència" del Suprem i de la "sobreactuació de Pedro Sánchez com si fora Scarlett O'Hara".

Així ho ha indicat durant la roda de premsa posterior a la junta de portaveus per a ordenar el ple ordinari de la setmana que ve, en què ha lamentat que no debata proposicions no de llei. En la seua opinió, els partits del Botànic "eviten el debat a set mesos de les eleccions, si no hi ha avançament" i especialment iniciatives que poden "separar el Botànic".

Bonig ha defensat aquesta proposta perquè després de la sentència del Suprem sobre l’impost hipotecari i l'actuació posterior del president de l’executiu espanyol “enganyant als ciutadans, el millor és derogar-lo, perquè l'única cosa segura és que l'impost que no existeix és el que no es paga".

També et pot interessar

stats