El PP planteja ajudes de 500.000 euros per als nous emprenedors a València

La candidata a l’alcaldia, María José Català, ha visitat aquest dimecres el Mercat de Castella.

El PP planteja ajudes de 500.000 euros per als nous emprenedors a València
El PP planteja ajudes de 500.000 euros per als nous emprenedors a València

La candidata del Partit Popular a l’Ajuntament de València, Maria José Catalá, ha visitat el Mercat de Castella, on ha assegurat que donarà suport al comerç tradicional. A més, la candidata ha presentat les seues propostes electorals en matèria d’innovació.

Entre aquestes destaca oferir ajudes de 500.000 euros per als nous emprenedors, pressupost que aniria destinat a ajudes per al lloguer d’espais de treballs compartits.

Català proposa també crear una marca pròpia de València com a ciutat innovadora. A més ha anunciat un procés de tutelatge dels emprenedors. “Volem fomentar l’atracció de talent amb una rebaixa fiscal molt important”, ha afegit.

En la seua visita al mercat de Castella, al barri de l’Olivereta, la candidata del PP a l’alcaldia de València s’ha compromés a reformar la coberta.

El PP aposta per iniciar les obres del Mercat Central

El Mercat Central és un projecte prioritari per al Partit Popular d’Elx. El seu candidat a l’alcaldia, Pablo Ruz, ha assegurat que si governen els populars, i els informes són favorables, a partir del mes de setembre s’iniciaran les obres.

Els populars aposten per un mercat central que, a més de punt de venda, siga lloc de trobada, amb una àmplia oferta hostalera que atraiga públic de totes les edats. Un mercat que unisca la part tradicional i la moderna i que dispose d’una zona d’aparcament àmplia.

També et pot interessar

stats