El PP obri un expedient informatiu a l'alcalde de la Nucia després de vacunar-se

Bonig afirma que la situació del popular és diferent a les dels alcaldes socialistes, ja que Bernabé Cano exerceix com a metge.

L'alcalde de la Nucia i diputat provincial del PP, Bernabé Cano
L'alcalde de la Nucia i diputat provincial del PP, Bernabé Cano / Twitter: @BernabeCanoES

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha anunciat aquest dilluns que el president provincial del PP d'Alacant, Carlos Mazón, ha obert un expedient informatiu a l'alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, després de saber-se que tant ell com el regidor de Sanitat, Manuel Alcalá, s'han vacunat en els últims dies contra la Covid-19.

Bonig ha defés que, trot i que s’ha obert aquest expedient, “són circumstàncies diferents” les d'aquests càrrecs del PP i les dels alcaldes socialistes que es van vacunar sense que els corresponguera, ja que l'alcalde de la Nucia exerceix com a metge.

La dirigent popular ha manifestat que tant el regidor de Sanitat, pel seu càrrec de facultatiu, com l'alcalde de la Nucia, que estava en el llistat enviat per Sanitat, havien de vacunar-se, mentre que als alcaldes socialistes, “es va dir que era perquè sobraven” vacunes, ha denunciat.

Segons Bonig, el pla de vacunació no especifica a qui inocular les vacunes que sobren i ha demanat a la Conselleria de Sanitat que s'aclarisca quin és el protocol.

També et pot interessar

stats