El PP investigarà el seu candidat a la Vilavella per no anar al ple i facilitar la investidura socialista

Els populars sospiten de "possibles pactes ocults" del PSPV per a comprar l'alcaldia.

Investidura a la Vilavella del cap de llista socialista, Manel Martínez
Investidura a la Vilavella del cap de llista socialista, Manel Martínez

El Partit Popular de les comarques de nord obrirà diligències per a aclarir l'absència en el ple de la Vilavella, a la Plana Baixa, del seu candidat, Abelardo Zaragoza, i si hi ha hagut compra de voluntats per part del PSPV al candidat del PP. Aquesta situació va facilitar dissabte la investidura del cap de llista socialista, Manel Martínez. 

Els populars sospiten de "possibles pactes ocults del PSOE per a comprar l'alcaldia". La secretària general del PP a Castelló, Elena Vicente-Ruiz, s'ha preguntat per "el preu que ha pagat" el PSPV a Zaragoza a canvi de l'alcaldia, al mateix temps que ha anunciat que el PP "reclamarà responsabilitats al candidat per haver incomplit, tant les seues obligacions com el seu compromís amb el Partit Popular".

L'alcalde demana explicacions al PP

L'alcalde, el socialista Manel Martínez, ha dit a la ràdio d'À Punt que des del PSPV no accepten que se'ls vulga implicar en aquests fets, i ha subratllat que són els del PP els que han d'oferir explicacions.

El PSPV-PSOE era la força més votada, amb cinc regidors, però un pacte entre PP (4) i Independents per la Vilavella (2) podria haver-li donat l'alcaldia als populars en sumar la majoria absoluta (situada en sis regidors). 

També et pot interessar

stats