El PP insisteix a fer tests gratuïts en punts estratègics de València

La regidora María José Ferrer San Segundo indica que aquest tipus de mesures urgents són necessàries per a detectar les persones asimptomàtiques

María José Ferrer San Segundo en una imatge d'arxiu
María José Ferrer San Segundo, en una imatge d'arxiu / Twitter: @popularesVLC

La viceportaveu del Partit Popular de l'Ajuntament de València, María José Ferrer San Segundo, ha insistit en la necessitat de realitzar tests gratuïts en punts estratègics de la ciutat davant el repunt de casos a la Comunitat Valenciana, després d'haver-lo sol·licitat la setmana passada.

La regidora ha indicat que aquest tipus de mesures urgents són necessàries per a detectar les persones asimptomàtiques: "Hem de combatre aquesta pandèmia amb totes les eines al nostre abast", ha afirmat en una nota de premsa del Partit Popular.

Així, ha recordat que des del Partit Popular es va proposar la setmana passada realitzar tests en punts com l'Estació del Nord, l'estació de metro de Colom o els coberts del port, "però, una vegada més, ens hem trobat amb el silenci de l'alcalde, Joan Ribó, que segueix sense prendre mesures quan la meitat dels contagis de la Comunitat Valenciana corresponen a la ciutat i la incidència hi està disparada".

"Tenim un alcalde immobilista, paralitzat i que fins a aquest moment no ha donat ni un pas a la vista d'aquestes dades, objectivament preocupants", ha assenyalat Ferrer San Segundo, qui ha sostingut que aquest repunt en la incidència "hauria de fer-lo reaccionar".

Orpesa fa PCR gratuïtes i voluntàries als joves

La regidora ha asseverat que l'alcalde està "desaparegut" i li ha exhortat a fer com la localitat castellonenca d'Orpesa, on, segons ha ressaltat, realitzen PCR gratuïtes i voluntàries als joves d'entre 16 i 23 anys.

"València està davant un toc de queda, si l'autoritza la justícia, i l'alcalde encara no ha convocat la junta de seguretat, que hauria d'haver-se convocat ja amb caràcter urgent", ha lamentat la regidora popular. En aquest sentit, la viceportaveu ha demanat una convocatòria urgent de la junta de portaveus "per a abordar la situació de la ciutat davant la Covid".

També et pot interessar

stats