El PP guanya per dèsset vots i governarà la Granja de la Costera

Els populars aconsegueixen 120 suports en la repetició de les eleccions municipals davant els 103 del PSOE.

VÍDEO | El PP guanya per dèsset vots i governarà la Granja de la Costera

El Partit Popular ha guanyat la repetició de les eleccions municipals a la Granja de la Costera i encapçalarà el consistori els pròxims quatre anys anys. El candidat del PP, José Miguel Marín, ha aconseguit 120 vots, catorze més que en les eleccions del passat 26 de maig. 

En canvi, el candidat socialista, Carlos Garrido, ha perdut quatre suports respecte als anteriors comicis i ha passat de 107 a 103 en aquesta convocatòria. El consistori quedarà conformat per quatre regidors populars i tres socialistes.

Els populars han donat la volta al marcador dels comicis anteriors de maig i s'han col·locat com a primera força en el municipi amb dèsset vots de diferència respecte dels socialistes. El 26M el resultat va ser molt més ajustat, només un vot d'avantatge per al PSOE. 

El PP va impugnar les eleccions municipals del 26 de maig davant la Junta Electoral per irregularitats. Una setmana després del 10N, la Granja de la Costera ha celebrat eleccions per segon diumenge consecutiu. És la sisena vegada en 2019 que el veïnat del municipi va a les urnes, en una jornada ha transcorregut amb total normalitat i que ha estat marcada per l'alta participació, el 95%. Han exercit el sufragi 235 persones de les 247 que figuraven en el cens electoral.

També et pot interessar

stats