El PP exigirà en les Corts paralitzar el projecte de la CV-500

María José Catalá demana el PSPV i la Generalitat que es pronuncien "de forma contundent i clara" per a frenar el projecte de la carretera del Saler.

La modificació del projecte de la CV-500 és una reivindicació del veïnat de les poblacions de la devesa del Saler
La modificació del projecte de la CV-500 és una reivindicació del veïnat de les poblacions de la devesa del Saler / À Punt NTC

El PP a les Corts presentarà una proposició no de llei perquè es paralitze el projecte de la CV-500. Així ho ha anunciat la diputada i portaveu a l'Ajuntament de València, María José Catalá.

La modificació del projecte de la CV-500 és una reivindicació del veïnat de les poblacions de la devesa del Saler, a les que afecta la carretera. Consideren que el projecte plantejat per la Generalitat farà que empitjoren les retencions i les cues que ja es formen en aquesta carrereta, sobretot a l'estiu. 

Catalá ha demanat el PSPV i la Generalitat que es pronuncien "de forma contundent i clara" per a paralitzar el projecte de la carretera del Saler, "què té una forta contestació social per tots els veïns de les pedanies del sud de València".

La diputada ha destacat que el dijous passat, en el ple de l'Ajuntament, Compromís i PSPV no van donar suport a la paralització del projecte demanada pel PP i van apostar per "una moció descafeïnada" que, al seu judici, no compleix les expectatives dels veïns.

També et pot interessar

stats