El PP durà a la fiscalia la negativa a declarar en el Senat d’una exempleada de Crespo Gomar

L’exgerent de l’empresa, Alberto Gomar, també declina contestar per estar immers en tres processos judicials.

L’exgerent de l’empresa, Alberto Gomar, també declina contestar per estar immers en tres processos judicials. FONT: EFE
L’exgerent de l’empresa, Alberto Gomar, també declina contestar per estar immers en tres processos judicials. FONT: EFE

L’exgerent de l’empresa valenciana Crespo Gomar, Alberto Gomar, ha decidit no respondre a cap de les preguntes que aquest dijous li anava a plantejar la Comissió d’Investigació del Finançament dels Partits Polítics al Senat. Gomar ha al·ludit als 3 procediments judicials que té oberts ara mateix i ha refusat respondre a les preguntes.

L’agència de comunicació i màrqueting està sent investigada per presumpte finançament irregular del PSPV-PSOE durant la campanya electoral de 2007 i fins a 2011.

També ha declinat respondre a la comissió l’extreballadora de Crespo Gomar, Lucía Pascual, tot i no estar investigada. És per això que el PP durà a Fiscalia la seua negativa, comportament qualificat pel senador del PP Luis Aznar “d’obstrucció” al funcionament de la comissió.

Segons Aznar, és la primera vegada que ocorre i, en altres casos en què els compareixents s’han negat a declarar ha sigut per la seua situació judicial, cosa que s’ha respectat “sempre”.

L’advocat de exempleada ha assegurat que el seu client sí que ha comparegut i que té dret a no declarar si ho considera necessari. I ha apuntat que en un jutjat el seu client tindrà “moltes més garanties” que a la comissió del Senat.

També et pot interessar

stats