El PP denuncia la situació del servei dels trens de rodalies

Amb la campanya 'Menys prop' exigeix que la Generalitat i el Ministeri de Transports acorden terminis temporals i pressupostaris.

El PP denuncia la situació del servei dels trens de rodalies
El PP denuncia la situació del servei dels trens de rodalies

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha presentat la campanya 'Menys prop', amb la qual el Partit Popular vol denunciar la situació de "tsunami inacceptable" en què es troba el servei de rodalies de la Comunitat Valenciana. Bonig ha explicat que 'Menys prop' busca "il·lustrar el malestar i l’emprenyament dels usuaris".

La líder popular ha citat les paraules que el president Ximo Puig va declarar al març de 2016, en què afirmava que era "intolerable que Renfe no done resposta als usuaris de rodalies que pateixen retards per les obres de l'AVE", i ha criticat que ara no alce la veu.

Per a Bonig el problema del servei de rodalies és fruit de la falta de treball i de planificació, per damunt de la falta de liquidesa del govern espanyol. Per això, espera que el president de la Generalitat aconseguisca "compromisos reals" de pressupostos i dates en la pròxima reunió amb el ministre de Transports, José Luis Ábalos.

La líder popular ha avançat que el seu partit ha creat un grup de treball sobre aquesta qüestió, i que presentaran una moció en tots els ajuntaments valencians demanant que s'execute el pla de rodalies per a posar "solució a aquest caos".

Sandra Martín: "Els pressupostos de 2019 destinaven 300 milions per a rodalies"

En referència a aquesta campanya, la portaveu socialista d'infraestructures a les Corts, Sandra Martín, ha recordat a la líder del Partit Popular el vot en contra del PP, Ciutadans i independentistes al pressupost per a l'any 2019, que "destinava 300 milions per al servei de trens de rodalies valencians", una quantitat "sis vegades major que la que destinava el PP".

Martín ha indicat que la falta d'inversions dels últims anys del PP "ha provocat deficiències en les rodalies de la Comunitat" i ha assegurat que aquesta situació "se solucionarà gràcies al nou govern socialista que està compromés amb les reivindicacions dels valencians".

També et pot interessar

stats