El PP denuncia que l'EMT va pagar 67.000 euros a l'exempresa del gerent

Segons els populars, s'han pagat 27.000 euros més del que es va dir per dos informes que l'oposició encara no ha vist.

En el centre, la líder del grup municipal del PP a l'ajuntament de València, Mª José Catalá, en una imatge recent
En el centre, la líder del grup municipal del PP a l'ajuntament de València, Mª José Catalá, en una imatge recent / Europa Press

La portaveu del Grup Municipal Popular de València, María José Catalá, ha revelat que l'EMT va pagar més de 67.000 euros a l'anterior empresa del gerent per dos informes sobre les retallades del transport públic en el centre de la ciutat, i no 40.000 com es va dir al principi.

La regidora popular ha retret que aquests dos informes continuen ocults als grups de l'oposició. A més, ha exigit a l'alcalde, Joan Ribó, que tinga en compte als veïns i les 13 associacions empresarials i cíviques que han mostrat el seu rebuig a la reducció del transport públic al centre, que, segons estimen, podria minvar un 75% l'oferta d'autobusos en el centre.

La dirigent popular també ha compartit el seu malestar per l'excés de burocràcia perquè les comissions falleres sol·liciten el muntatge de carpes durant les festes. També ha manifestat el suport del PP al projecte d'ampliació del port.

També et pot interessar

stats