El PP denuncia que Francis Puig i Adell Bover continuen "a la caça de contractes públics de manera impune"

La formació ha criticat que els dos empresaris s'hagen tornat a presentar al mateix concurs d'À Punt pel qual els van acusar de pactar preus.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en una imatge d’arxiu
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La portaveu adjunta del Grup Popular a les Corts, Eva Ortiz, ha criticat que Francis Puig, germà del president de la Generalitat, Ximo Puig, i Adell Bover continuen "a la caça de contractes públics de manera impune".

Els populars denuncien que els dos empresaris han ignorat la sanció a la qual s'enfronten, que se sabrà aquest mes, i han tornat a presentar-se al mateix concurs d'À Punt pel qual els van acusar de pactar preus.

Ortiz ha emfasitzat que Francis Puig "va haver de retirar-se" del concurs fa dos anys després que À Punt alertara d'un pacte de preus entre Comunicacions dels Ports, Kriol Produccions i Canal Maestrat.

La portaveu popular ha sol·licitat a À Punt Mèdia que "reconsidere declarar desert el concurs", ja que pensa que TVCS Retransmisiones no té la qualitat i les garanties suficients per a desenvolupar aquest treball. Ortiz ha posat l'accent en el fet que l'empresa no ha obtingut "la meitat dels punts de la fase" i assegura que això fa palesa l'"evident falta de concreció" del projecte presentat.

El PP ha afirmat que demanarà tota la documentació referent a les ajudes públiques concedides a Francis Puig i ha manifestat que "cada dia que passa, les explicacions es fan més necessàries".

També et pot interessar

stats