El PP demandarà la Generalitat "per malversació, nepotisme i tràfic d'influències"

La demanda s'interposa pel suposat tracte preferencial a empreses de familiars de Puig en l'adjudicació de subvencions per al foment del valencià.

Beatriz Gascó, a les Corts
Beatriz Gascó, a les Corts / Europa Press

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana presentarà una demanda contra la Generalitat Valenciana per malversació, nepotisme i tràfic d'influències en la concessió d'ajudes per al foment del valencià destinades a mitjans de comunicació que pertanyen a familiars del president, Ximo Puig.

Així ho ha anunciat en una roda de premsa la diputada a les Corts Beatriz Gascó, qui, a més, ha explicat que el seu partit ha detectat "irregularitats" en la concessió de subvencions per a foment del valencià en mitjans de comunicació, segons les quals algunes empreses de familiars del president Puig haurien vist incrementats les ajudes en un 1.600%.

Tal com Gascó ha detallat, el PP ja ha acudit al al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per a iniciar el procediment judicial amb la interposició d'un recurs contenciós administratiu per a la concessió de les subvencions concedides a Mas Mut Produccions SLU i Comunicacions dels Ports SA, i mantindran el procés perquè els tribunals decidisquen si hi ha irregularitats.

També et pot interessar

stats