El PP demanarà la reprovació de Ribó i Grezzi per “les mentides en el frau de l'EMT”

María José Catalá demana explicacions a l'alcalde de València per la vinculació entre l'EMT i el despatx d'advocats que presideix el cunyat de Ribó.

El PP demanarà la reprovació de Ribó i Grezzi per “les mentides en el frau de l'EMT”
El PP demanarà la reprovació de Ribó i Grezzi per “les mentides en el frau de l'EMT” / Europa Press

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Català, ha anunciat que demanarà la reprovació de l'alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'Empresa Municipal de Transport (EMT), Giuseppe Grezzi, per les “contínues mentides en tot l'escàndol i l'estafa de l'EMT”. Català també ha anunciat que forçarà un ple extraordinari perquè Ribó done explicacions sobre la vinculació entre dos despatxos d'advocats. 

Català ha manifestat que “els valencians no es mereixen un alcalde que els mentisca per a encobrir un vincle entre un negoci d'un familiar i l'EMT”.

A més, el Grup Municipal Popular ha assegurat que “continuarà treballant” perquè “s'assumisquen les responsabilitats polítiques per l'estafa de quatre milions d'euros en l'EMT”. 

Per la seua banda, l’alcalde de València va explicar aquest dijous durant el ple municipal que el seu cunyat “mai ha estat contractat per l'EMT ni és soci de l'empresa” en la qual treballa el secretari assessor de l'empresa municipal, ni hi ha facturat cap servei. No obstant això, va admetre que “forma part del grup Abastos Abogados, però la facturació de l'EMT ha estat sempre per SMT Asesores (empresa del secretari i de la qual suposadament Abastos té el 32%), però mai per Abastos Abogados”.

També et pot interessar

stats